Tommy - Dućan na dlanu!

Encian BIO zobeno brašno 250 g

Encian BIO Zobeno Brašno 250 G

2,45 €/kom

Cijena za j.m.: 9,80 €/kg
Encian zobeno brašno se dobiva mljevenjem cijelog zrna ekološki uzgojene zobi, a ima sličan okus kao pšenično brašno, no malo je slađe, pa se zbog toga smatra da ima prijatniji okus. Koristi se za kuhanje, pripremu, pečenje kruha, kolača, muffina kojima daje vlažnost i puni okus te pripremu popečaka i polpeta.

Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom, tamnom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuKoristi se za kuhanje, pripremu, pečenje kruha, kolača, muffina kojima daje vlažnost i puni okus te pripremu popečaka i polpeta.
BrandEncian
Neto količina250 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.725/409
Masti (g)7,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,4
Ugljikohidrati (g)67,9
od kojih šećeri (g)0,6
Bjelančevine (g)13,2
Sol (g)0,02

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.