Tommy - Dućan na dlanu!

Bioaktiv Marine Fresh deterdžent ,1,17 kg

Bioaktiv Marine Fresh Deterdžent ,1,17 Kg

5,29 €/kom

Cijena za j.m.: 4,52 €/kg
Bioaktiv deterdžent temeljito odstranjuje mrlje s rublja te osigurava izvanrednu bjelinu opranog rublja.

Opis proizvoda

ProizvođačSaponia d.d., M.Gupca 2, 31 000 Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati u suhom i hladnom prostoru.
Upute za upotrebu/pripremuPogodan je za pranje svih vrsta tkanina osim vune i svile. Prije pranja razvrstajte rublje po vrsti tkanine, boji i stupnju zaprljanja i ispitajte postojanost boja. Rublje nepostojanih boja perite odvojeno. Pri izboru temperature pranja pridržavajte se naputka proizvođača odjevnih predmeta.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.