Kraš Jaffa Biskvitni desert Žele od naranče i preljev od čokolade 250 g

Kraš Jaffa Biskvitni Desert Žele Od Naranče I Preljev Od Čokolade 250 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 7,96 €/kg

Kraševa Jaffa je spoj ukusnog mekanog biskvita sa slasnim želeom od naranče preliven čokoladom odlična je slastica za svaku priliku.


Opis proizvoda

ProizvođačSWISSLION AGRPLOD DOOEL, 7310 Reseb, 29-ti Noemvri br.6, R.Makedonija.
Zemlja/mjesto podrijetlaMakedonija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom.
BrandKraš

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.639/392
Masti (g)9
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,8
Ugljikohidrati (g)73
od kojih šećeri (g)52
Bjelančevine (g)4,3
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.