Bitox Sredstvo protiv insekata 400 ml

Bitox Sredstvo Protiv Insekata 400 Ml

3,05 €/kom

Cijena za j.m.: 7,63 €/l
Bitox insekticid protiv svih vrsta insekata letećih ili puzajućih. Protiv muha, osa, komaraca, mrava, žohara. Koristi tako da se zatvore vrata i prozori, protresite proizvod i aktivirajte sprej pritiskom na potisni ventil na vrhu boce. Napustite prostoriju na 15 – 20 minuta, te nakon toga dobro provjerite prostor.

Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za: Rox d.o.o., Slavonska avenija 100, 10040 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaTurska
Uvjeti čuvanjaDržite daleko od djece i životinja.
Upute za upotrebu/pripremuZatvorite vrata i prozore prije upotrebe. Dobro protresite. Poprskajte mjesta gdje se gmižući insekti kreću i gnijezde, uključujući kutove, pukotine i dr. Za leteće insekte poprskajte i sam prostor. Na svakih 25-30 m3 dovoljno je 3-5sekundi prskanja . Prskajte s udaljenosti od 1m zidove, tkanine i namještaj. Napustite prostoriju na 15-20 te dobro provjetrite prije ponovnog boravka u njoj. Koristiti isključivo prema uputama.Ne prskajte na hranu, pića niti posude za čuvanje hrane.Prilikom upotrebe isključite zračne filtere na akvariju.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.