Garnier Color naturals boja za kosu br. 7 1 kom
%

Garnier Color Naturals Boja Za Kosu Br. 7 1 Kom

3,49 €/kom

Cijena za j.m.: 3,49 €/kom

Akcija traje do 17.07.2024.

NC 30 dana: 4,99 €/kom

Color Naturals boja za kosu pruža jedinstvenu boju. Boja je duboka i dugotrajna, dok sijede pokriva i do 100%. Karakteristična je po tom što sadrži 3 hranljiva ulja (masline, avokada i karite), kosi pruža svilenkasti osjećaj i sjaj i njeguje kosu tijekom bojanja (sada sa 20% više balzama).

Opis proizvoda

ProizvođačKosmepol sp. Z.o.o., Ul. Warszawska 21, 05-805 Kanie, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandGarnier
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.