Bokun gušta Biftek juneći, 250 g

Bokun Gušta Biftek Juneći, 250 G

13,25 €/kom

Cijena za j.m.: 53,00 €/kg
Biftek je među pet najprodavanijih jela u skoro svim restoranima koji ga drže, bilo da je riječ o uobičajenom odresku od 200 ili 250 grama ili o drugim načinima pripreme .

Opis proizvoda

ProizvođačPETASON D.O.O., Vranjićki put 12, 21211 Vranjic
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +4°C.
Upute za upotrebu/pripremuPotrebna je termička obrada.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.