Bokun gušta Ramstek B.K. New York Strip steak, 300 g

Bokun Gušta Ramstek B.K. New York Strip Steak, 300 G

7,69 €/kom

Cijena za j.m.: 25,63 €/kg
New York strip ima gušću strukturu od Ribeye-a. Manje je mastan, a više aromatičan. Naš je omiljeni vrhunski odrezak. U njemu su sve značajke savršeno uravnotežene.

Opis proizvoda

ProizvođačPETASON D.O.O., Vranjićki put 12, 21211 Vranjic
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +4°C.
Upute za upotrebu/pripremuPotrebna je termička obrada.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.