Podravka Brašno crno T-1100 1 kg

Podravka Brašno Crno T-1100 1 Kg

1,29 €/kom

Cijena za j.m.: 1,29 €/kg
Danas kada je nutritivno bogatstvo namirnica najvažnija stavka pri njihovom odabiru, crno je brašno prava zvijezda pravilne prehrane.
Dobiva se iz svih dijelova pšeničnog zrna pa je bogato vrijednim vitaminima (posebno vitaminom E i vitaminima skupine B) kao i mineralima. Za sve vrste kruhova s predznakom 'zdravo' te kolača i peciva bogatih vlaknima, uz Podravka crno brašno svijetlo vam se piše!

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom i zračnom mjestu.
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.546/365
Masti (g)1,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)73
od kojih šećeri (g)2,2
Bjelančevine (g)12
Sol (g)0,12

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.