Podravka Brašno polubijelo T-850 1 kg

Podravka Brašno Polubijelo T-850 1 Kg

1,39 €/kom

Cijena za j.m.: 1,39 €/kg
Polubijelo brašno sadrži više dijelova dobivenih iz ovojnice zrna pšenice pa zato u njegovom sastavu nalazimo više vitamina, minerala, proteina i celuloznih vlakana nego u bijelom brašnu.

Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati: na suhom i zračnom mjestu.
BrandPodravka
Neto količina1.000 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.410/337
Masti (g)1,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)74,8
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)11,3
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.