Tommy - Dućan na dlanu!

Čakovečki mlinovi brašno za dizana tijesta T-400 1 kg

Čakovečki Mlinovi Brašno Za Dizana Tijesta T-400 1 Kg

1,53 €/kom

Cijena za j.m.: 1,53 €/kg

Pšenično brašno za dizana tijesta idealno je za pripremanje svih vrsta kolača s kvascem: dizane kolače s orasima i makom, domaći bijeli kruh i pecivo, klipiće, krafne, pizze, uštipke, kuglofe i buhtle.


Opis proizvoda

ProizvođačČakovečki mlinovi dioničko društvo za proizvodnju i promet prehrambenih proizvoda, Mlinska ulica 1, 40000 Čakovec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i zračnom mjestu odvojeno od robe izraženog mirisa. Tijekom skladištenja može doći do gubitka mase zbog isušivanja.
Upute za upotrebu/pripremuPšenično brašno za dizana tijesta idealno je za pripremanje svih vrsta kolača s kvascem: dizane kolače s orasima i makom, domaći bijeli kruh i pecivo, klipiće, krafne, pizze, uštipke, kuglofe i buhtle.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.428/337
Masti (g)1,05
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,09
Ugljikohidrati (g)69,24
od kojih šećeri (g)0,8
Bjelančevine (g)10,6
Sol (g)0,005

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.