Tommy - Dućan na dlanu!

Bref Parfume switch sredstvo za čišćenje i osvježavanje wc školjke Apple Water Lily 50 g
%

Bref Parfume Switch Sredstvo Za Čišćenje I Osvježavanje Wc Školjke Apple Water Lily 50 G

2,19 €/kom

Cijena za j.m.: 43,80 €/kg

Akcija traje do 31.05.2024.

NC 30 dana: 3,49 €/kom

Stvara higijensku pjenu koja čisti vašu WC školjku prilikom svakog ispiranja
Pruža zaštitu protiv kamenca
Pruža zaštitu protiv prljavštine
Daje dugotrajan i svjež miris u vašem kupatilu

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Magyarorszag Operations Kft., David Ferenc utca 6, 1113 Budapest, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati između + 5 °C do + 40 °C.
Upute za upotrebu/pripremuObjesite proizvod ispod ruba Vaše WC školjke. Proizvod spreman za korištenje. Ne miješati sa kiselim proizvodima. Može se osloboditi opasni plin. U slučaju prskanja obojene vode na WC dasku ili druge osjetljive površine odmah ukloniti vodom.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.