Bref sredstvo za čišćenje i osvježavanje wc školjke 10xeffect 700 ml

Bref Sredstvo Za Čišćenje I Osvježavanje Wc Školjke 10xeffect 700 Ml

3,29 €/kom

Cijena za j.m.: 4,70 €/l
Snažan protiv svih glavnih nečistoća u WC školjci, a zahvaljujući svojoj posebnoj formuli, omogućava da WC školjka ostane dulje sjajna i čista.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Srbija d.o.o., ul. Bulevar oslobođenja 383, 11040 Beograd, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaSkladištiti u oroginalnom, neoštećenom, zatvorenom spremniku, između 5°C i 40 °C, na suhom mjestu. Prazna boca može se tretirati kao komunalni otpad.
Upute za upotrebu/pripremuSigurnosni čep za djecu. Otvaranje: pritisnuti čep s obje strane i okrenuti čep na lijevu stranu. Zatvaranje: nježno zatvoriti čep dok se ne čuje klik. Nanijeti proizvod ispod unutarnjeg ruba WC školjke tako da je unutrašnja površina školjke jednoliko pokrivena. Ostaviti da djeluje 30 minuta za temeljito odstranjivanje taloga. Zatim isprati WC školjku. U slučaju tvrdokornog kamenca ponoviti postupak. Po potrebi upotrijebiti četku. Odmah isprati u slučaju da kapne na dasku WC školjke. Pažljivo otvarati proizvod. Izbjegavati prskanje proizvoda. Zatvoriti bocu u potpunosti nakon svakog korištenja i prije bacanja! Koristiti prema uputi na naljepnici. Primijeniti samo za Wc školjku. Spriječiti ispuštanje u okoliš. Proliveni proizvod oprati vodom i obrisati. Upotrijebljeni materijal za brisanje (npr. papirnati ručnik) zbrinuti kao kućni otpad. Drugi materijal (npr. krpe) temeljito oprati vodom. Otpadnu vodu koja sadrži proizvod zbrinuti puštanjem u javnu odvodnju. Ne ispuštati u površinske vode. Spriječiti svaki nepotreban kontakt s proizvodom. Pogrešna primjena može biti štetna za zdravlje. Ne miješati sa sredstvima za izbjeljivanje ili drugim sredstvima za čišćenje jer može nastati otrovni plin klor ili može doći do zagrijavanja proizvoda. Mjere prve pomoći: Ako se udahne otrovni plin nastao miješanjem proizvoda sa sredstvima za izbjeljivanje ili drugim sredstvima za čišćenje, premjestiti osobu na svježi zrak i postaviti ju u položaj koji olakšava disanje.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.