Tommy - Dućan na dlanu!

Bref WC De Luxe delicate magnolia 3x50g
%

Bref WC De Luxe Delicate Magnolia 3x50g

4,69 €/kom

Cijena za j.m.: 31,27 €/kg

Akcija traje do 24.04.2024.

NC 30 dana: 6,99 €/kom

Bref DeLuxe. Inovacija iz Brefa! Bref DeLuxe sa elegantnim i profinjenim premium mirisima, inspiriranim najboljim parfemima. Luksuzni parfemi za Vašu WC školjku. Formula s 4 funkcije: 1. Premium miris, 2. Snažna pjena za čišćenje. 3. Zaštita od kamenca, 4. Zaštita od prljavštine.

Opis proizvoda

ProizvođačHenkel Magyarorszag Operations Kft., David Ferenc utca 6, 1113 Budapest, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaDržati na temperaturi od 5°C do 40°C.Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuProizvod spreman za korištenje. Objesite proizvod ispod ruba Vaše WC školjke.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.