Tommy - Dućan na dlanu!

Brisač poda s drškom 1 kom

Brisač Poda S Drškom 1 Kom

9,29 €/kom

Cijena za j.m.: 9,29 €/kom
Jedinstvena troslojna krpa za veću učinkovitost čišćenja. Sakuplja čestice prljavštine, čisti i upija.

Opis proizvoda

ProizvođačRekord-tim d.o.o., Zagrebačka 44, 35250 Oriovac
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuZa skidanje navlake pritisnite gumb i preklopite plastični držač. Navlaka se može prati u perilici na temperaturi do 60 C.
BrandRekord

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.