Brut losion poslije brijanja Original 100 ml

Brut Losion Poslije Brijanja Original 100 Ml

7,29 €/kom

Cijena za j.m.: 72,90 €/l
Brut Original losion poslije brijanja već je desetljećima jedan od najtraženijih i najpopularnijih proizvoda za njegu kože muškarca. Njegov muževan i sofisticirani miris unijet će svježinu i energiju u svako vaše jutro. Brut Original losion poslije brijanja ne samo da umiruje kožu već i uklanja crvenilo nakon brijanja. Posebno ja napravljen za muškarce koji ne vjeruju da će gentlemeni izaći iz mode.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Deutschland Productions GmbH & Co. OHG, Alter Postweg 25, 31614 Buxtehude, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
BrandBrut
Neto količina100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.