BiOrganic BIO bulgur 500 g

BiOrganic BIO Bulgur 500 G

2,79 €/kom

Cijena za j.m.: 5,58 €/kg
Bogat izvor pšeničnih vlakana koja doprinose povećanju volumena stolice i ubrzanju crijevnog tranzita.

Opis proizvoda

ProizvođačFuchs J. OHG-SNC, Moosweg hr. 11, I-39020 Castelbell, talija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu
Upute za upotrebu/pripremuŠalicu bulgura namočiti u dvije šalice vruće nalo posoljene vode. Pokriti i pustiti da soji 20 min.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.436/340
Masti (g)1,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)63
od kojih šećeri (g)0,4
Bjelančevine (g)12
Sol (g)0,04

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.