Tommy - Dućan na dlanu!

Vindija Latica Burek sa svježim sirom 940 g

Vindija Latica Burek Sa Svježim Sirom 940 G

6,99 €/kom

Cijena za j.m.: 7,44 €/kg

Proizvod je pakiran u aluminijskoj posudici spremnu za pečenje.


Opis proizvoda

ProizvođačPekarnica Latica d.o.o. Varaždin, Jalkovečka 36, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi ispod - 18 ˚C.
Upute za upotrebu/pripremuPrije pečenja odstranite komercijalnu ambalažu i foliju, a proizvod pecite u danoj aluminijskoj posudici u prethodno zagrijanoj pećnici oko 30 minuta na 240 ˚C.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.048/250
Masti (g)11,57
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,89
Ugljikohidrati (g)29,83
od kojih šećeri (g)4,63
Bjelančevine (g)6,73
Sol (g)1,42

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.