Agristar Zeleni čaj 150 g

Agristar Zeleni Čaj 150 G

4,39 €/kom

Cijena za j.m.: 29,27 €/kg

100 % prirodni čaj. Udahni prepoznatljiv miris, probaj čist i blag okus zelenog čaja i postani dio stoljetne tradicije ispijanja ovog čuvenog napitka.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremu1-2 žličice lista preliti s 2 dl vruće, ali ne kipuće vode (70-80°C). Ostaviti poklopljeno 3 - 5 minuta, potom procijediti. Čaj je najbolje piti nezaslađen.
BrandAgristar

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.