Gala Čajna kobasica 300 g

Gala Čajna Kobasica 300 G

4,65 €/kom

Cijena za j.m.: 15,50 €/kg

Čajna Gala kobasica  priprema se od svinjskog i goveđeg mesa, blažeg je okusa i dio je skupine proizvoda namijenjenih najširem krugu potrošača.


Opis proizvoda

ProizvođačGavrilović d.o.o., Gavrilovićev trg 1, 44250 Petrinja, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi  od + 4 ᵒC  do + 8 ᵒC. Nakon otvaranja  pakovine, proizvod se preporuča čuvati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 14 dana.
BrandGala

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.985/480
Masti (g)44
od kojih zasićene masne kiseline (g)18
Ugljikohidrati (g)2
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)19
Sol (g)3,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.