Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka čajna kobasica 300 g

Podravka Čajna Kobasica 300 G

5,99 €/kom

Cijena za j.m.: 19,97 €/kg

Svojom kombinacijom pažljivo biranog, vrhunskog svinjskog mesa i posebne mješavine začina, svaki griz je nezaboravna gurmanska pustolovina. Ukusni okus ove kobasice, očarat će i velike i male u svim prilikama. Hrvatska kvaliteta, 100 g proizvoda je proizvedeno od 148 g mesa, izvor proteina, bez pojačivača okusa, bez glutena.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +1°C do +7°C.
Upute za upotrebu/pripremuOvitak nije jestiv.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.161/523
Masti (g)49
od kojih zasićene masne kiseline (g)19
Ugljikohidrati (g)0,7
od kojih šećeri (g)0,5
Bjelančevine (g)21
Sol (g)3,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.