Tommy - Dućan na dlanu!

Calendula krema hidratantna 150 ml

Calendula Krema Hidratantna 150 Ml

3,98 €/kom

Cijena za j.m.: 26,53 €/l
Afrodita hidratantna krema za lice i tijelo sadrži prirodni ekstrakt nevena i aloe vere, a namijenjena je za svakodnevnu njegu lica i tijela. Intenzivno hidratizira i umiruje kožu, potiče regeneraciju i čini kožu nježnom, mekom i svilenkastom. Idealna njega za cijelu obitelj.

Opis proizvoda

ProizvođačKozmetika Afrodita d.o.o., Kidričeva 54, 3250 Rogaška Slatina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
BrandCalendula
Neto količina150 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.