Carefree dnevni ulošci Aloe 20 kom

Carefree Dnevni Ulošci Aloe 20 Kom

1,95 €/kom

Cijena za j.m.: 0,10 €/kom

CAREFREE® COTTON FEEL ALOE dnevni ulošci pružaju osjećaj svježine i suhoće tijekom čitavog dana. Površinski sloj obogaćen je ekstraktom pamuka i aloe vere koja je poznata po svom umirujućem djelovanju. Zbog brzoupijajuće jezgre i kontrole mirisa koja traje do 12 sati, osjećat ćete se udobnije nego ikada. CAREFREE® COTTON FEEL ALOE dnevni ulošci potpuno se prilagođavaju vašim pokretima tijela, a pri tome ostaju na svom mjestu. Prepustite se osjećaju bezbrižnosti u svakoj prilici uz CAREFREE® COTTON FEEL* ALOE dnevne uloške.


Opis proizvoda

ProizvođačJohnson&Johnson, GmbH. Via Ardeatina km 23, 500, 00071, Santa Palomba, Pomezia (Rome), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandCarfree
Neto količina20 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.