Tommy - Dućan na dlanu!

Carefree dnevni ulošci Cotton Fresh 20 kom
%

Carefree Dnevni Ulošci Cotton Fresh 20 Kom

1,56 €/kom

Cijena za j.m.: 0,08 €/kom

Akcija traje do 17.04.2024.

NC 30 dana: 1,95 €/kom

CAREFREE® COTTON FRESH dnevni ulošci pružaju osjećaj svježine i suhoće tijekom čitavog dana. Okruglog su oblika koji savršeno prianja uz rub gaćica pružajući dodatnu zaštitu. Površinski sloj obogaćen je ekstraktom pamuka što ih čini izuzetno mekanima i prozračnima. Zbog brzoupijajuće jezgre i kontrole mirisa koja traje do 12 sati, osjećat ćete se udobnije nego ikada. CAREFREE® COTTON FRESH dnevni ulošci potpuno se prilagođavaju vašim pokretima tijela, a pri tome ostaju na svom mjestu. Prepustite se osjećaju bezbrižnosti u svakoj prilici uz CAREFREE® COTTON FRESH dnevne uloške.


Opis proizvoda

ProizvođačJohnson&Johnson, GmbH. Via Ardeatina km 23, 500, 00071, Santa Palomba, Pomezia (Rome), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandCarfree
Neto količina20 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.