T! Carsko povrće, 400 g

T! Carsko Povrće, 400 G

1,66 €/kom

Cijena za j.m.: 4,15 €/kg
Carsko povrće može se iskoristiti na različite načine. Jedna odlična kombinacija je carsko povrće i vrhnje za kuhanje.

Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za Tommy d.o.o., Domovinskog rata 93, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 18°C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuZamrznuto povrće, bez odmrzavanja, stavite u kipuću vodu. Kuhajte na lagannoj vatri 6 minuta, procijedite i začinite po želji.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)149/35
Masti (g)0,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)6,3
od kojih šećeri (g)3,6
Bjelančevine (g)1,6
Sol (g)0,12

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.