Cedevita Fresh bazga i limun 340 ml

Cedevita Fresh Bazga I Limun 340 Ml

1,09 €/kom

Cijena za j.m.: 3,21 €/l

Blag i slatkast okus bazge, tako poznat iz sunčanih dana našeg djetinjstva, uz resku notu limuna i uz izvor vitamina, kao da poziva na uživanje u prirodi ili na terasi kafića.


Opis proizvoda

ProizvođačAtlantic Cedevita d.o.o., Planinska 15, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuSkinuti gornju zaštitnu traku na čepu. Snažno pritisnuti gornji dio čepa da bi Cedevita zrnca pala u vodu, zatim protresti. Odvrnuti čep i pripremljeni Cedevita napitak se može piti. Djeci i odraslima preporuča se jedan napitak dnevno. Odrasli mogu uzeti do tri napitka. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.
BrandCedevita

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)54/13
Ugljikohidrati (g)2,9
od kojih šećeri (g)2,9
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.