Tommy - Dućan na dlanu!

Cedevita Limun 455 g

Cedevita Limun 455 G

4,19 €/kom

Cijena za j.m.: 9,21 €/kg

Cedevita® s okusom limuna vitaminski je napitak i dodatak prehrani s poznatom slatko-kiselom osvježavajućom kombinacijom okusa. Sadrži 9 vitamina (B kompleks, C i E) neophodnih za uravnoteženo funkcioniranje organizma, a količine vitamina prilagođene su dnevnim potrebama. Cedevita® blagotvorno djeluje na jačanje imuniteta te vraća energiju pa se preporučuje kod pojačane fizičke i/ili psihičke aktivnosti.


Opis proizvoda

ProizvođačAtlantic Cedevita d.o.o., Planinska 15, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremu2 žlice (19 g) zrnaca otopite u 250 ml hladne vode. Zrnca Cedevite uvijek uzimajte suhom žlicom. Nakon uporabe vrećicu zatvorite. Djeci se preporuča jedan napitak dnevno. Odrasli mogu uzeti do tri napitka.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.595/375
Ugljikohidrati (g)88
od kojih šećeri (g)88
Sol (g)1,4

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.