Cedevita naranča 900 g

Cedevita Naranča 900 G

6,39 €/kom

Cijena za j.m.: 7,10 €/kg

Cedevita multivitaminska zrnca, dodatak prehrani, okus naranča. Od 1969.Cedevita je vaš omiljeni napitak jedinstvenog okusa i izvor vitamina.


Opis proizvoda

ProizvođačCedevita d.o.o., Planinska 15, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremu2 žlice (19 grama) zrnaca otopite u 250 mL hladne vode. Zrnca Cedevite uvijek uzimajte suhom žlicom. Nakon uporabe vrećicu zatvorite.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.560/366
Ugljikohidrati (g)84
od kojih šećeri (g)84
Bjelančevine (g)0
Sol (g)2,3

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.