Cetina tjestenina savijena 66 bez jaja 400 g

Cetina Tjestenina Savijena 66 Bez Jaja 400 G

1,72 €/kom

Cijena za j.m.: 4,30 €/kg
Tjestenina savijena 66.

Opis proizvoda

ProizvođačTjestenina Cetina d.o.o., U luci 1, 21310 Omiš, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuVrijeme kuhanja 4 min. U kipuću vodu dodati sol, dodati tjesteninu te promiješati. Kuhati uz povremeno miješanje na umjerenoj temperaturi. Procijediti, isprati hladnom vodom i odmah preliti umakom. Uputa za jušnu tjesteninu: kada juha uzavrije usuti željenu količinu tjestenine.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.579/376
Masti (g)1,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)76,3
Bjelančevine (g)13,1
Sol (g)0,1
Kalcij (mg)0,1
Kalcij PU (%)0,013

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.