Signal Četkica za zube duopack essential 1 kom

Signal Četkica Za Zube Duopack Essential 1 Kom

2,49 €/kom

Cijena za j.m.: 2,49 €/kom
Signal duopack essential četkica za zube Signal četkica za zube dizajnirana sa 4 prednosti čišćenja, kako bi pomogla u zaštiti od karijesa, mrlja i zadaha. 1. Zaštita od karijesa: Vlakna pod raznim kutevima. Čisti između zubi uklanjajući zubne naslage te pomaže u zaštiti od karijesa. 2. Bijeli zubi: Vlakna za poliranje. Pomaže u poliranju zubi i pomaže spriječiti mrlje na zubima. 3. Zakrivljen vrat. Oblikovan na način da dosegne teško dostupna mjesta kako bi se odstranili ostaci hrane i pomogne u zaštiti od karijesa. 4. Svjež dah: Čistač jezika. Razvijen s utorima kako bi pomogao očistiti jezik i zaštititi od zadaha.

Opis proizvoda

ProizvođačPONZINI SPA, via Vittorio Veneto 68, Lazzate (MB), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandSignal
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.