Signal Četkica za zube mini 1 kom

Signal Četkica Za Zube Mini 1 Kom

3,19 €/kom

Cijena za j.m.: 3,19 €/kom
Signal mini dječja četkica za zube nježno i dubinski pere zube te njeguje desni i usnu šupljinu. Također, djecu motivira na zdrave higijenske navike od malih nogu. Signal mini dječja četkica za zube ergonomskog je oblika i jednostavna za rukovanje. Zahvaljujući zanimljivom dizajnu, pranje zubi postat će prava zabava.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaŠvicarska
BrandSignal
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.