Tommy - Dućan na dlanu!

Oral B 3Effect Četkica za zube Natural Fresh 1+1 gratis
%

Oral B 3Effect Četkica Za Zube Natural Fresh 1+1 Gratis

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 1,00 €/kom

Akcija traje do 24.04.2024.

NC 30 dana: 2,52 €/kom

Svako jutro ispolirajte svoj put do bjeljeg osmijeha pomoću zubne četkice Oral-B 3D 3 Effect. Zubna četkica 3D White ima jedinstven dizajn s kapicama za poliranje, koje okružuju svaki zub za dubinsko čišćenje, i glavom Power Tip, koja olakšava pristup uskom prostoru između zuba, a pri tome je i dalje nježna prema caklini.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaIndija
BrandOral
Neto količina2 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.