Tommy - Dućan na dlanu!

Primavita chia sjemenke 200 g

Primavita Chia Sjemenke 200 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 9,95 €/kg
Chia sjemenke zahvaljujući bogatom izvoru vlakana pružaju dugotrajan osjećaj sitosti te time mogu doprinjeti procesu mršavljena. Bogat su izvor višestruko nezasićenih masnih kiselina, odnosno ω-3 masnih kiselina, koje povoljno djeluju na kardiovaskularni sustav i rad mozga. Njihovom konzumacijom u organizam možete unijeti esencijalne aminokiseline koje vaš organizam ne može sam sintetizirati, a potrebne su za normalno funkcioniranje organizma. Dnevno je dovoljno konzumirati 1 žlicu chia sjemenki kako bi poboljšali svoj nutritivni unos te obogatili svoju prehranu makro i mikro nutrijentima koje sadrže chia sjemenke. Konzumacija većih količina nema negativan učinak na organizam, a koristiti se mogu na različite načine. Također je važno pridržavati se uravnotežene, raznovrsne, zdrave prehrane i zdravog načina života.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
Upute za upotrebu/pripremuChia sjemenke se mogu dodati u svježe cjeđene voćne sokove ili smoothije, u razne voćne i druge deserte ili za pripremu chia pudinga uz dodatak svježeg voća po želji.
BrandPrimaVita
Neto količina200 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.033/486
Masti (g)30,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)3,3
Ugljikohidrati (g)42,1
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)16,5
Sol (g)0,04

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.