Cillit Bang sredstvo za čišćenje 750 ml

Cillit Bang Sredstvo Za Čišćenje 750 Ml

6,69 €/kom

Cijena za j.m.: 8,92 €/l

Cillit Bang Bleach & Hygiene ubija 99,9% bakterija. Obzirom da proizvodi za izbjeljivanje na bazi klora samo dezinficiraju, ali ne čiste većinu prljavštine, razvili smo Cillit Bang sprej za čišćenje i dezinfekciju. Za fantastične rezultate, njegov sastav kombinira sredstvo za dezinfekciju na bazi klora i izbjeljivač sa sredstvima za čišćenje. Sredstvo za dezinfekciju uništava bakterije unutar 5 minuta, a sredstvo za čišćenje uklanja većinu tvrdokornih mrlja, za svakodnevno čist i zdrav dom.


Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuOkrenite mlaznicu u položaj „ON“. Uspravite bocu, udaljite je 20 cm od ciljnog područja i poprskajte ga. Preporučuje se 25 ml/ m² površine ili 12 potisaka raspršivača.Ostavite proizvod maksimalno 5 minuta kako biste uklonili 99,9% bakterija. Temeljito isperite vodom. Nakon uporabe, isperite sredstvo spužvom ili krpom. Nakon toga okrenite mlaznicu na „OFF“.
BrandCillit Bang

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.