Tommy - Dućan na dlanu!

Cillit Bang sredstvo za uklanjanje kamenca Naturally 750 ml

Cillit Bang Sredstvo Za Uklanjanje Kamenca Naturally 750 Ml

6,69 €/kom

Cijena za j.m.: 8,92 €/l
Cillit Bang Naturally sredstvo je protiv kamenca! Sadrži limunsku kiselinu koja je poznata po učinkovitom skidanju mrlja. Skida i hrđu! Sadrži sastojke prirodnog porijekla.

Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Upute za upotrebu/pripremuOkrenite mlaznicu u položaj „ON“. Površinu poprskajte proizvodom i ostavite je djelovati 5 minuta. Obrišite i isperite. Kod tvrdokorne prljavštine ostavite da djeluje najviše 20 minuta. Proizvod uvijek testirajte na skrivenom mjestu kako bi provjerili odgovara li toj površini.
BrandCillit Bang

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.