Tommy - Dućan na dlanu!

Cillit sredstvo za čišćenje 500 ml

Cillit Sredstvo Za Čišćenje 500 Ml

4,59 €/kom

Cijena za j.m.: 9,18 €/l

Sredstvo za čiščenje.


Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Čuvati samo u originalnom spremniku.
Upute za upotrebu/pripremuPreokrenite bocu kako biste promiješali komponente. Izlijte potrebnu količinu sredstva za čišćenje na spužvu. Protrljajte površinu koju želite očistiti. Pričekajte 2-5 minuta. Isperite vodom. Pazite da je boca dobro zatvorena prije nego što okrenete bocu.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.