Nadalina Cimet mljeveni 25 g
%

Nadalina Cimet Mljeveni 25 G

0,55 €/kom

Cijena za j.m.: 22,00 €/kg

Akcija traje do 29.05.2024.

NC 30 dana: 0,93 €/kom

Cimet je jedan od najstarijih poznatih začina, a zbog svojih jakih eteričnih ulja palećeg mirisa i okusa, nezaobilazan je kao jedan od začina ili dominantna aroma u brojnim namirnicama. Osim kod slatkih jela cimet se dodaje i jelima od divljači, mljevenog mesa i slatko-kiselim kombinacijama no može ga se koristiti i kao začin za neka riblja jela.

Opis proizvoda

ProizvođačLuxor d.o.o., Put Majdana 43a, 21210 Solin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaIndonezija
BrandNadalina
Neto količina25 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.342/321
Masti (g)3,2
Ugljikohidrati (g)56
Bjelančevine (g)3,9

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.