Cockpit sprej vanilija 750 ml

Cockpit Sprej Vanilija 750 Ml

4,64 €/kom

Cijena za j.m.: 6,19 €/l
Cockpit spray. Antistatično polirajuće sredstvo za čišćenje plastike i armature u automobilu. Čisti i njeguje unutarnje plastične dijelove automobila, osvježava boju, daje površinski sjaj i svježi miris.

Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaZaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50 °C.
BrandCockpit
Neto količina750 mL
Sastojci/sastavPropan, butan, izobutan, alifatski ugljikovodici, parfem.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.