Kandit tamna čokolada s kupinom 80 g

Kandit Tamna Čokolada S Kupinom 80 G

2,79 €/kom

Cijena za j.m.: 34,88 €/kg
Kandit No Guilt vrhunska tamna čokolada kreirana je iz visokokvalitetnih sastojaka, bez dodatka šećera. Čokolada sadrži visok udio kakao dijelova (čak 84 %). Umjereno je gorkog okusa kojeg oplemenjuje prirodna aroma vanilije te zaslađena stevijom s dodatkom kupine. Zbog svog sastava prikladna je i za dijabetičare.
Prva hrvatska čokolada s oznakom UTZ cocoa-koja je bazira na socijalnim i ekološkim kriterijima za odgovoran uzgoj kakaovca.

Opis proizvoda

ProizvođačKandit d.o.o., Vukovarska cesta 239, 31000 Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandKandit

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.933/462
Masti (g)37
od kojih zasićene masne kiseline (g)22
Ugljikohidrati (g)18
od kojih šećeri (g)3,2
Bjelančevine (g)6,1
Sol (g)0,02

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.