Milka Oreo Brownie čokolada 100 g
%

Milka Oreo Brownie Čokolada 100 G

1,15 €/kom

Cijena za j.m.: 11,50 €/kg

Akcija traje do 29.05.2024.

NC 30 dana: 1,75 €/kom

Milka čokolada Oreo Brownie je mliječna čokolada sa alpskim mlijekom punjena kakao kremom i komadićima kakao keksa. Kombinacija dva omiljena ukusa, Milke i Orea, u jednom slatkišu. Čokolada od 100 grama.

Opis proizvoda

ProizvođačMondelez Deutschland Snacks Production GmbH&Co.KG, Brombacher Strasse 37, 79539 Lörrach, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu zaštićeno od topline.
BrandKraft foods

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.324/557
Masti (g)35
od kojih zasićene masne kiseline (g)19
Ugljikohidrati (g)55
od kojih šećeri (g)49
Bjelančevine (g)5,3
Sol (g)0,49

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.