Kandit čokolada za kuhanje 300 g

Kandit Čokolada Za Kuhanje 300 G

2,75 €/kom

Cijena za j.m.: 9,17 €/kg
Bogat okus tamne čokolade svaki će vaš desert učiniti neodoljivim te će zadovoljiti čak i najzahtjevnije ljubitelje čokoladnih deserata. Kandit čokolada za kuhanje nezamjenjiva je u pripremi najboljih čokoladnih glazura.

Opis proizvoda

ProizvođačKandit d.o.o., Vukovarska cesta 239, 31000 Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska. Zemlja podrijetla kakaove mase: EU i izvan EU.
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandKandit

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.234/534
Masti (g)27,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)17,3
Ugljikohidrati (g)63,3
od kojih šećeri (g)53,2
Bjelančevine (g)7,1
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.