Tommy - Dućan na dlanu!

Kinder Schoko bons white 200 g

Kinder Schoko Bons White 200 G

4,99 €/kom

Cijena za j.m.: 24,95 €/kg

Kinder Schoko-Bons White osmišljeni su za dijeljenje i zajedničke trenutke s obitelji. Uživajte u bogatom okusu bijele čokolade ispod koje se krije mliječno punjenje s komadićima lješnjaka!


Opis proizvoda

ProizvođačFerrero Ardennes S. A.  rue Pietro Ferrero 5, 6700 Arlon, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
BrandKinder Shoko bons

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.404/577
Masti (g)36,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)21,2
Ugljikohidrati (g)52,5
od kojih šećeri (g)52,2
Bjelančevine (g)8,3
Sol (g)0,28

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.