Podravka Čokolino vrećica 1 kg zipp

Podravka Čokolino Vrećica 1 Kg Zipp

7,45 €/kom

Cijena za j.m.: 7,45 €/kg

Instant pahuljice od žitarica i čokolade. Izvor 7 vitamina, neophodnih za zdravlje i razvoj dječjeg organizma. Kašica je obogaćena s čak 7 vitamina (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina), što ju čini energetski uravnoteženim obrokom idealnim za djecu u razvoju. Iako prvenstveno stvorena za djecu, ovu žitnu kašicu odrasli nikada nisu prerasli. Lako probavljiv energetski obrok.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvajte na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuPriprema s mlijekom bez kuhanja. U 2 dl (200 ml) prokuhanog i na 50 C ohlađenog mlijeka umiješajte 5 velikih žlica (30 g) pahuljica i ukusan obrok je pripremljen. Djetetu ponudite uvijek sviježe pripremljen Čokolino kao zamjenu za jedan mliječni obrok. Važno je pridržavati se upute o pripremanju obroka. Nakon uporabe vrećicu zatvorite pomoću ugrađenog zatvarača. Sadržaj vrećice upotriijebite tijekom tri tjedna.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.793/411
Masti (g)4,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,4
Ugljikohidrati (g)84
od kojih šećeri (g)39
Bjelančevine (g)7
Sol (g)0,02

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.