Podravka Lino Čokolino bez glutena 200 g

Podravka Lino Čokolino Bez Glutena 200 G

2,35 €/kom

Cijena za j.m.: 11,75 €/kg

Brižni Lino misli i na one koji primjenjuju bezglutensku prehranu, te je zato na bazi rižinih pahuljica i čokolade smiksao novi Čokolino bez glutena! U njemu su i dalje proteini za normalan razvoj kostiju kod djece te 7 vitamina neophodnih za zdravlje i razvoj dječjeg organizma. Prije upotrebe pažljivo pročitati upute svojeg omiljenog medvjedića.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuPriprema s mlijekom. Bez kuhanja.
BrandPodravka, Lino

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.653/390
Masti (g)3,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,3
Ugljikohidrati (g)83
od kojih šećeri (g)18
Bjelančevine (g)4,8
Sol (g)0,02

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.