Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Čokolino 200 g

Podravka Čokolino 200 G

2,25 €/kom

Cijena za j.m.: 11,25 €/kg

Lino Čokolino instant pahuljice od žitarica generacijama su omiljeni obrok zahvaljujući finim žitnim pahuljicama s dodatkom čokolade koje se pomiješane s mlijekom pretvaraju u hranjivu i ukusnu poslasticu. Obogaćene su sa sedam vitamina neophodnih za zdravlje i razvoj dječjeg organizma (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina) te su odličan izvor proteina potrebnih za normalan rast i razvoj kostiju kod djece. Namijenjene su djeci starijoj od 8 mjeseci, a energetski su bogat doručak ili međuobrok i odraslima.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi. Nakon uporabe vrećicu i kutiju dobro zatvorite. Sadržaj otvorene vrećice upotrijebite tijekom tri tjedna.
Upute za upotrebu/pripremuU 2 dl (200 ml) prokuhanog i na 50 °C ohlađenog mlijeka umiješajte 5 velikih žlica (30 g) pahuljica i ukusan obrok je pripremljen.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)411/96
Masti (g)4,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,4
Ugljikohidrati (g)84
od kojih šećeri (g)39
Bjelančevine (g)7
Sol (g)0,02

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.