Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Čokolino Fit 400 g

Podravka Čokolino Fit 400 G

4,59 €/kom

Cijena za j.m.: 11,48 €/kg

Sportska varijanta za fizički aktivne ljubitelje Čokolina. U fit tijelu – fit obrok. Zbog optimalnog udjela ugljikohidrata idealan je obrok prije ili nakon treninga. Ovaj «nabrijani» Čokolino bogat je magnezijem koji pomaže u smanjenju grčenja mišića i bržem oporavku nakon treninga. Kao izvor B-vitamina, vlakana te sa 30% manje šećera namijenjen je svim uzrastima i svima koji se hrane zdravo. Ne čekajte “novu godinu”, krenite u akciju već danas!


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi. Nakon uporabe vrećicu zatvorite pomoću ugrađenog zatvarača.
Upute za upotrebu/pripremuU 200 ml mlijeka, umiješajte 5 velikih žlica (30 g) proizvoda.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.579/375
Masti (g)4,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,6
Ugljikohidrati (g)70
od kojih šećeri (g)19
Bjelančevine (g)6,5
Sol (g)0,03

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.