Podravka Lino Čokolino baby 210 g

Podravka Lino Čokolino Baby 210 G

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 10,90 €/kg

Lino Čokolino baby je žitno-mliječna kašica posebno prilagođena bebama već od 6 mjeseci starosti. Fine žitne pahuljice s dodatkom kakaa i bez dodatka šećera miješaju se s vodom i u trenu pretvaraju u hranjiv i uravnotežen obrok. Obogaćene su kalcijem i sa sedam vitamina neophodnih za zdravlje i razvoj dječjeg organizma (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina) te su odličan izvor proteina potrebnih za normalan rast i razvoj kostiju kod djece.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuU 1,2 dl (120 ml) prokuhane i na 50 ºC ohlađene vode umiješajte 5 velikih žlica (30 g) pahuljica i ukusan obrok je pripremljen. Važno je pridržavati se upute o pripremanju obroka! Djetetu ponudite uvijek svježe pripremljen Čokolino baby kao zamjenu za jedan mliječni obrok. Važno je pridržavati se upute o pripremanju obroka!

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.710/405
Masti (g)8,3
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,9
Ugljikohidrati (g)65
od kojih šećeri (g)27
Bjelančevine (g)15
Sol (g)0,68

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.