Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Čokolino Lješnjak 500 g

Podravka Čokolino Lješnjak 500 G

4,89 €/kom

Cijena za j.m.: 9,78 €/kg

Lino lješnjak čokolino instant pahuljice od žitarica generacijama su omiljeni obrok zahvaljujući finim žitnim pahuljicama s dodatkom čokolade i lješnjaka koje se pomiješane s mlijekom pretvaraju u hranjivu i ukusnu poslasticu. Obogaćene su sa sedam vitamina neophodnih za zdravlje i razvoj dječjeg organizma (B1, B2, B6, C, E, niacin i folna kiselina) te su odličan izvor proteina potrebnih za normalan rast i razvoj kostiju kod djece. Optimalan omjer ugljikohidrata, masti i proteina osigurat će sve esencijalne hranjive tvari djeci u razdoblju rasta i razvoja, ali i odraslima tijekom svih dnevnih aktivnosti.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi. Nakon uporabe vrećicu zatvorite pomoću ugrađenog zatvarača. Sadržaj otvorene vrećice upotrijebite tijekom tri tjedna.
BrandPodravka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.725/408
Masti (g)6,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,4
Ugljikohidrati (g)79
od kojih šećeri (g)38
Bjelančevine (g)6,5
Sol (g)<0,01

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.