Colgate četkica za zube Max White 2 kom

Colgate Četkica Za Zube Max White 2 Kom

3,29 €/kom

Cijena za j.m.: 1,65 €/kom
Coglate Max White četkice za zube pomažu u učinkoviom izbjeljivanju zuba. Četkica izbjeljuje zube tako što uklanja mrlje s površina i teško dostupnih međuzubnih prostora. Osim toga, Coglate Max White četkica za zube ima i čistač za čišćenje površine jezika. Svjež dah i čisti, zdravi zubi su zagarantirani.

Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive Manufacturing Poland Sp.z.o.o., Al. Colgate 2, 58-100 Swidnica, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandColgate
Neto količina2 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.