Tommy - Dućan na dlanu!

Colgate pasta za zube Total Whitening 100 ml

Colgate Pasta Za Zube Total Whitening 100 Ml

3,59 €/kom

Cijena za j.m.: 35,90 €/l
Pasta za zube Colgate Total Whitening s jedinstvenom formulom koja pomaže u uklanjanju površinskih mrlja i vraća bjelji osmijeh.
Pomaže u borbi protiv bakterija ne samo na zubima, već i na jeziku, obrazima i desnima tijekom 12 sati. Zubna pasta Colgate Total Whitening nudi izvrsnu zaštitu protiv plaka i gingivitisa i pomaže u svakodnevnoj borbi protiv bakterija, neugodnog zadaha, trošenja zubne cakline, preosjetljivosti, karijesa, naslaga, kamenca, mrlja i problema s desnima.

Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive Manufacturing Poland Sp.z.o.o., Al. Colgate 2, 58-100 Swidnica, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandColgate
Neto količina100 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.