Tommy - Dućan na dlanu!

Colgate ZigZag Četkica za zube medium razne boje 1 kom

Colgate ZigZag Četkica Za Zube Medium Razne Boje 1 Kom

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 1,99 €/kom
Unakrsna vlakna četkice postavljena pod različitim uglovima se prepliću u obliku slova X kako bi se očistio prostor duboko između zuba. Sa mekim čistačem jezika koji nježno uklanja bakterije koje su uzrok neugodnog mirisa. Fleksibilan vrat četkice čini četkanje udobnijim i sprečava oštećenje desni.

Opis proizvoda

ProizvođačColgate-Palmolive Vietnam Ltd. , My Phuoc Branch, D-9 CN My Phuoc 3 Industrial Zone, Vietnam
Zemlja/mjesto podrijetlaVijetnam
BrandColgate
Neto količina1 kom

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.